Roosbeek - Limoges

Eindelijk: de laatste schooldag!  Of moet ik zeggen: nu al?  Ons brood was vier sneetjes te vroeg op, dus maakten we nog een ommetje langs de bakker (om chocoladekoeken en pannenkoeken) en een bankje in de zon vooraleer we Lotte gingen afleveren aan de schoolpoort.  Wij probeerden nog zoveel mogelijk werk gedaan te krijgen tijdens die halve schooldag.

Om 12u stonden we weer aan de schoolpoort en dan konden we aan de lange rit beginnen, helemaal tot in Limoges.  Het duurde niet lang of het begon al hevig te regenen en het zou lange tijd zwaar bewolkt blijven.

Op de achterbank knutselde Lotte vlijtig, terwijl ik me verdiepte in  Idiomatic Python.  Vooral bij Parijs was het verkeer fel opgestopt, terwijl de brommertjes er op levensgevaarlijke wijze tussen laveerden.

Rond 21u kwamen we aan bij onze overnachtingsplek in de benedenverdieping van een groot huis.  Enkel de kleine valies en de frigobox werden uitgeladen.  Na het eten van een stukje quiche kropen we alledrie in bed, want morgen hebben we nog zo'n lange rit voor de boeg.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Visalia - Kings Canyon National Park - Oakhurst

Dramalj - Smoljanac

Het einde van de wereld