Bielerhöhe

Lotte floot ons iets voor 8 uur wakker.  Mama bleef nog eventjes rusten terwijl wij begonnen te knutselen.  Toen mama net wakker was, trokken de wolken snel weg en konden we genieten van het zonnetje.  



Na het ontbijt trokken we naar Bielerhöhe.  Na een dikke 30 haarspeldbochten en vele foto-pauzes kwamen we boven aan.  Het was nog altijd lekker zonnig en niet te koud.  We begonnen aan de wandeling rond het stuwmeer.  In het begin was het nogal moeilijk om Lotte vooruit te krijgen, maar na onze eerste koekjespauze (na iets meer dan twee kilometer) ging het gelukkig beter.



We kwamen een auto tegen met achterop een hertje.  Volgens Lotte waren het brave meneren die voor het diertje zouden zorgen omdat het ziek was.  Wij dachten dat ze het diertje wel zouden verzorgen met lekkere kruiden...


Op het verste punt zagen we de Piz Buin liggen en nadat we een brugje waren overgestapt, zochten we al snel een plekje om te eten en om een timelapse te maken.  Na ons middageten ging het paadje wat meer op en neer.  Het weer werd ook slechter.  Toen we terug bij de auto waren (na 8 km) begon het een beetje te druppelen.



Terug aan het hotel was het heel mistig geworden, waardoor het niet meer veilig was om nog te gaan lopen.  We kropen dus in de zetel en keken naar 'The Bee Movie'.  Daarna was het tijd om te winkelen (want morgen zijn de winkels toe) en te eten bij de Italiaan.  Toen we terug waren, stopten we Lotte direct in bed, was ze was heel erg moe. Wij namen nog een douche en lazen nog wat in bed.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Het einde van de wereld

Regendag