Roosbeek - Gaschurn

Ik had nog maar net naar het uur gekeken, toen de wekker om 3u afging.  We stonden maar snel op (kwestie van niet terug in slaap te vallen...).  Ook Lotte kwam verrassend snel uit bed, zodat we nog geen 40 minuten later al wegreden.  In zo goed als alle huizen was het nog donker.


Onze rit verliep gelukkig veel vlotter dan vorige keer: het was nog eens geen middag toen we onze auto achter het gebouw naast Saladina parkeerden en kennis maakten met Gunter en Irene.  We pakten onze spullen uit en wandelden naar Maria Schnee om daar te picknicken.  We hadden wel over het hoofd gezien dat het hier vandaag de nationale feestdag was, dus de mogelijkheden om inkopen te doen, waren eerder beperkt.


We zagen dat bij het huisje de Ganeu Maisäß Trail passeert en we gingen al eens - al wandelend - op verkenning.  Het ging al meteen goed bergop, dus dat belooft...


In het terugkeren werden we opgeschrikt door een vrouw die met haar auto wild achteruit reed.  Even verderop hoorden / zagen we haar tegen een paneel botsen (ook achteruit).  Zij en haar dochter(?) stapten uit, inspecteerden de auto en reden weg.  Klik!  Fotootje voor de politie, met duidelijk leesbare nummerplaat.


We speelden nog Monopoly en werden op een hoopje gespeeld door Lotte.  Alweer!

We gingen eten bij de Italiaan en kropen daarna snel in bed.  Gelukkig krijgen we vannacht een uurtje extra!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Het einde van de wereld

Regendag