Schoenen kopen in Aix-en-Provence

Lotte liet ons tot 9 uur slapen.  Na het ontbijt namen we een douche.  Het was hard aan het regenen en volgens het weerbericht zou dat de ganse dag zo blijven... Rond 12 uur vertrokken we naar Céreste om boodschappen te doen.  Omdat de winkel al om 12u30 sloot, kochten we alleen maar een brood. 

We reden verder richting de Decathlon in Aix-en-Provence.  We zaten al snel in een bos, waar we in de auto ons middagmaal opsmulden.  In de gietende regen reden we over bochtige wegen naar Aix.  Daar regende het eventjes niet.  In de Decathlon kochten we nieuwe schoenen voor mij, want de andere laten water binnen, wat nogal een probleem is met dit weer.  We kochten nog een heleboel andere spullen, onder andere sneeuwschoenen.

Op de terugweg viel Lotte in slaap.  Mama ging boodschappen doen in Céreste, terwijl ik op de slapende Lotte lette.  We waren pas rond 17 uur terug in het huisje.  Lotte en ik begonnen Monopoly Junior te spelen en mama leerde Spaans.  We keken naar de vangst van de wildcamera en zagen dat we een filmpje van een everzwijnenfamilie hadden gemaakt.

We aten pasta met kaassaus en hamblokjes.  Lotte kroop rond 20 uur in bed.  Mama leerde nog wat Spaans en na een filmpje kropen we in bed.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Het einde van de wereld

Regendag