Regendag en zwemmen in Mühlbach

Lotte was al wakker om 6u30. Dat vonden wij nog wat vroeg, maar niet echt te verbazen, want ze was gisteren vroeg in bed gekropen en deze nacht hadden we onze uurwerken moeten aanpassen naar het winteruur. Lotte begon al te spelen, terwijl wij nog wat verder rustten.  Het was nogal slecht weer...  Veel wind, niet warm en veel wolken.  Na het ontbijt begon het te regenen.  Aangezien het vandaag de enige dag was waarop er regen was voorspeld, maakten we er een rustig dagje van. 

Er werd heel wat gelezen, met de duplo gespeeld en getekend.  Lotte speelde ook juf voor haar knuffeltjes.  We speelden ook nog wat gezelschapsspelletjes.  Na het eten vertrokken we richting Mühlbach, naar het zwembad.  Onderweg zagen we een prachtige regenboog.  Amper 20 km na het vertrek scheen het zonnetje al en was het 20 graden (tegenover 8 graden in Reisenschuh).


We stonden eventjes in de file bij de péage en begonnen aan de klim naar Mühlbach.  We konden maar moeilijk geloven dat we boven op een berg een zwembad zouden vinden, maar gelukkig was dat wel het geval.

We speelden eerst een hele tijd in het kinderzwembad.  Lotte maakte veel plezier door altijd van de glijbaan te gaan.  Helaas was het heel erg glad en ging Lotte enkele keren tegen de grond (of tegen de glijbaan).  We gingen ook nog in het diepe zwembad waar Lotte toonde dat ze al goed kon zwemmen met haar bandjes.

We aten een koek en reden terug, deze keer via de weg naast de autostrade.  In Reisenschuh was het nog altijd aan het regenen.  We aten lekkere pasta met kaassaus en hamblokjes.  We dansten en speelden nog een hele tijd.  Lotte ging pas rond 20u slapen.  Ze had plots veel last van een lelijke hoest, dus kwam ze nog even uit bed om te bekomen.

Wij lazen nog voor we ook in bed kropen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Galgenul - Tilisuna Hütte

Tilisunahütte - Lindauer hütte