Moustiers-Ste-Marie en Lac de Ste-Croix

Lotteke sliep opnieuw tot 9u en dat vonden wij niet erg. Lotte heeft niet zo veel ontbeten, maar ze was al snel flink buiten aan het spelen. Het spelen werd wel eventjes onderbroken omdat ze een bloedneus had. Ik maakte intussen de timelapse van de sterren. 


Rond 11u vertrokken we naar Moustiers-Ste-Marie, waar we lekker aten onder de olijfbomen van La Grignotière. Het zonnetje scheen zalig, dus het was echt genieten onder de olijfbomen. We verbaasden ons net als vorig jaar over de mooi beschilderde tafels en de lekkere lavendelgeur in de toiletten. 


Na het eten zochten en vonden we een geocache en kuierden we nog wat rond in Moustiers-Ste-Marie. Op het kerkpleintje zaten we in het zonnetje, uit de wind. Dat was echt genieten!


We reden door naar het Lac de Sainte-Croix. We installeerden ons bij het water en amuseerden ons met het gooien van stenen in het water. Wij probeerden de stenen laten op te springen, voor Lotte was het al heel plezant om de stenen gewoon in het water te laten plonsen.


Rond 17u waren we terug in L'enchastre, waar het koud was geworden.  We bleven dus binnen om wat te lezen en namen een douche. Tijdens de aperitief gaven we wat Duvels aan Maxime en Laetitia en keken we samen naar de timelapsen van de Mont Chiran en de sterrenhemel. We keken ook nog naar de filmpjes van het eerste en tweede jaar van Lotteke.


Het was opnieuw heel gezellig tijdens het eten. We staken Lotte in bed na de kaas. Wij kregen nog een lekker dessertje en proefden een glaasje Génépy. We kregen ook het recept, dus kunnen we binnenkort zelf onze liqueur maken. Rond 22u kropen we in bed.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Het einde van de wereld

Regendag