Essoyes - Roosbeek

Vroeg op de ochtend was Lotte in haar slaap tegen de muur gebotst en vervolgens de andere kant beginnen op te kruipen.  Om verdere ongelukken te vermijden, namen we haar nog een paar uurtjes bij ons in bed, tot om 8u de wekker afliep.  Gelukkig werd er vannacht overgeschakeld naar het winteruur, zodat we een uurtje extra slaap cadeau kregen.

Samen met jarige omi en bijna-jarige opi gingen we ontbijten en tegen 9u45 zaten we in de auto, op weg naar huis.


Even voorbij de Belgische grens werd er gestopt om te tanken (dat was dringend nodig) en - terwijl we daar toch aan de kant stonden - aten we maar meteen, ook al was dat daar nu niet direct de meest gezellige parking.

Gelukkig was de rit vandaag niet zo lang en waren we al om 14u15 thuis.  Lotte was blij om haar thuisgebleven speelgoed terug te zien en begon al onmiddellijk met vanalles te spelen, maar na een vakantie moeten we haar wel gunnen om even de boel overhoop te halen (zolang ze achteraf ook opruimt).

We waren eigenlijk al tamelijk snel klaar met uitpakken en al gauw was er al een wasje aan het draaien (en ik vroeger maar lachen met omi als ze na een vakantie direct een wasje instak; als het zo voortgaat, begin ik binnenkort ook met ketels soep te goochelen na de vakantie).

Omi en opi kwamen 's avonds nog langs om samen (warm) te eten.  Lotte moest vandaag weer op tijd in bed (en wij ook), want morgen is het weer vroeg dag en mag ze terug met de kindjes gaan spelen (en mogen wij terug gaan werken).

Reacties

Populaire posts van deze blog

Galgenul - Tilisuna Hütte

Tilisunahütte - Lindauer hütte