Gamlestøga (regendag)

Lotte maakte ons om 7u15 wakker. Toen we buiten keken zagen we dat het hard aan het regenen was. Na ons ontbijt speelden we dan maar binnen met Lotte. We maakten een puzzel en lazen veel boekjes. De legpuzzel kan ze helemaal alleen maken en het is niet te geloven hoe snel ze nieuwe woordjes leert.


Lotte was precies wel moe van de voorbije dagen, dus stopten we haar rond 10u alweer in bed. Wij keken intussen naar een filmpje en lazen nog wat. 


Toen Lotte om 12u30 wakker werd, had ze grote honger, want ze speelde 70 gram pasta vlotjes naar binnen. Na het eten gingen we naar de winkel. In de Intersport kochten we de stafkaarten van Jotunheimen. Verder kochten we ook nog eten voor de komende dagen.


Terug bij het huisje stopte het eindelijk met regenen, We beslisten om nog een wandelingetje in de buurt te maken, We hadden gehoopt een mooi zicht op het meer te hebben, maar dat viel wat tegen. 


Na de wandeling genoten we van een lekkere Noorse vissoep met boterhammetjes. We staken Lotte vlug in bed, want ze was moe en luisteren kon ze precies ook niet meer...

We genoten nog van een filmpje met een Duveltje en aten gravet laks.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Galgenul - Tilisuna Hütte

Tilisunahütte - Lindauer hütte