Regendag in Hellesylt

Vanochtend werden we om 9u30 wakker omdat we Lotte hoorden rondspringen in haar bed. Toen we buiten keken, zagen we dat het fel aan het regenen was.


Na het ontbijt bleven we dus maar binnen spelen: in de boekjes lezen, torens bouwen (wel vijf verdiepingen hoog!), op het fietsje rondcrossen (Lotte dan toch), ...


Lotte had al snel weer honger, want om 12u wilde ze alweer in haar stoeltje kruipen. Met haar bordje in haar handen riep ze: "Nog, nog, nog!". Gelukkig was de Pytti Panna snel klaar. Na het eten maakten we de valiezen al en toen Lotte iets later ging slapen, laadden wij de auto al voor een deel in.


Toen Lotte na een uurtje weer wakker werd, aten we een lekker potje pudding, vers gemaakt door mama. Daarna gingen we wandelen tot aan het meertje, want het was eindelijk gestopt met regenen. We keken bij het meertje naar een stoet koeien en keerden terug. Lotte en ik speelden op de schommel en de glijbaan, terwijl mama een ganse tas wilde aardbeitjes plukte. Die werden door ons drietjes enthousiast opgegeten. 


Terug in het huisje namen we een douche (Lotte vond het eindelijk weer plezant) en aten we boterhammetjes. Lotte was moe, dus kroop ze snel in bed. Wij laadden de auto nog wat verder in, schreven het reisverhaal en lazen nog wat.


Reacties

Populaire posts van deze blog

Galgenul - Tilisuna Hütte

Tilisunahütte - Lindauer hütte