Ispagnac - Montiéramey

Rond 6u30 liet Lotte zich al horen en er zat niets anders op dan haar nog even bij ons in bed te nemen Zo konden we toch nog een goed uur blijven liggen. Na het ontbijt ging mijn schatti de auto halen op de parking aan de ingang van het stadje, zodat we niet zo ver moesten stappen om de auto in te laden. Ik kuiste ondertussen het huisje, daarin bijgestaan door onze kleine meid... 

Even na 9u waren we klaar met alles en stapten we nog even naar het kerkpleintje, omdat er daar een marktje is op zaterdagochtend. Maar er stond letterlijk maar één kraampje (1, jawel!), met groenten en fruit, dus moesten we nog snel stoppen bij de winkel om brood te kopen. 

Er waren heel wat wolken en er stond een dichte mist, dus het was niet zo aangenaam om te rijden, zeker niet toen het ook nog begon te regenen. 's Middag aten we dus maar in onze (geparkeerde) auto.


Gelukkig verbeterde het weer toch en bleven we van fileleed gespaard. Tegen 17u kwamen we aan bij het hotel in Montiéramey, waar we in de zomer van 2014 ook al eens een nachtje hadden geslapen, op weg naar de Provence (samen met meter omi en opi). Aangezien we pas vanaf 19u konden gaan eten, namen we uitgebreid de tijd om samen in bad te gaan. Het zwembad was helaas gesloten vanaf oktober...

We trakteerden onszelf op een lekker glaasje champagne (we zitten hier toch in de goede streek). Lotte smikkelde flink haar omeletje op en keek braaf in haar boekjes terwijl wij onze visschotels opaten.

Het was al na 21u toen we terug in onze kamer waren, dus we gingen maar meteen slapen (aangezien Lotte bij ons op de kamer slaapt).

Reacties

Populaire posts van deze blog

Het einde van de wereld

Regendag