Kanzel (Gaschurn)

Om 9u stond ik op en trof mijn twee schatjes aan in de living, allebei naarstig bezig aan hun reisverhaal.  Het regende fel, dus kon ik na het ontbijt zonder schuldgevoel oefeningen doen, terwijl er druk Lego werd gebouwd.

Even voor de middag reden we gauw naar Sankt-Gallenkirch om inkopen te doen.  We aten in ons huisje en kort na de middag reden we naar Gaschurn.  Een aardige klim door een weide en over smalle bospaadjes bracht ons tot bij de Kanzel, een uitkijkpunt met een wapperende rood-witte vlag, van waaruit je een mooi uitzicht hebt over Gaschurn.

In plaats van op onze stappen terug te keren (ah nee, want dat doen we niet graag), klommen we nog verder, tot we op de Tafamunt Trail uitkwamen.  Uiteindelijk namen we een zijweg en begonnen we dan toch te dalen, aanvankelijk op een brede Schotterweg, daarna op een alternatief paadje door een intens bemost bos.

We wandelden niet meteen naar de auto, maar namen een kleine omweg langs ons kapelletje (Maria Schnee) en het dalstation, waar we (om 17u) de laatste gondels zagen binnenkomen voor de nacht.

We bezochten nog snel het minuscule marktje bij de kerk en wisselden onze bergkloefers tegen wat lichters.  Het was intussen weer (heviger) begonnen met regenen, dus we hadden écht wel geluk gehad tijdens onze wandeling!

Terug in het huisje werd de Lego weer bovengehaald, aten we, bekeken we de foto's van de dag,...  Het was al na 20u toen we Lotte in bed staken.  Ze is écht nog moe van het Chiro-kamp!

Wij neusden nog wat in de wandelkaart, lazen wat,...

Reacties

Populaire posts van deze blog

Het einde van de wereld

Regendag