ExtraTrail Theux rood (26km)

Lang geleden, toen Corona nog gewoon een bier was (en het hoogtepunt van een totale zonsverduistering), enfin in maart, wilden we onder ons tweetjes op weekend gaan naar Theux, terwijl Lotte op weekend was met de Sloebers van Chiro Roosbeek.  We hadden een appartementje gehuurd in Theux, vlak aan het begin van de ExtraTrails en zouden op zaterdag "de rode" doen, goed voor 26km gezamenlijk trailplezier.  Ons idee van een romantisch weekendje!

Maar toen werd alles anders...  Dat lekker restaurantje waar we energie zouden bijtanken na het lopen, moest zonder omhaal de deuren sluiten (net als alle andere restaurants), het weekendje van de Chiro werd afgelast, de skivakantie zou ook niet doorgaan (ouch!),...  En zo zaten we dus dat weekend in maart met ons drietjes in Theux (niet-essentiële verplaatsingen mochten toen nog) en zou er van traillopen niks in huis komen.  Plezant was het wel, maar we zouden toch nog eens terugkomen voor die trail!

In augustus kon het Chiro-kamp gelukkig wél doorgaan en dus twijfelden we niet: dat weekendje onder ons tweetjes in Theux zou er tóch nog van komen!  Alleen hadden we niet gedacht dat we (schijnbaar) de warmste dag van het jaar hadden "uitgekozen"...

Om de hitte voor te zijn, zetten we de wekker extra vroeg, zodat we nog voor 7u al aan het lopen waren.  De hitte haalde ons uiteindelijk wel in en het was dus toch een beetje afzien... maar ook heel hard genieten.

De GoPro ging natuurlijk ook mee:Reacties

Populaire posts van deze blog

Het einde van de wereld

Regendag