Regendag

Nog voor 7u werden we wakker door de race-auto's die nog snel naar boven scheurden.  Om 8u zwol het geluid van motoren aan: de start van de wedstrijd, tijd voor ons om op te staan (verder slapen ging toch niet met al dat lawaai).  Tijdens het ontbijt was het soms dikke file voor de deur, omdat het verkeer werd tegengehouden, zodat de (overjaarse) heerschappen in hun bolide de bergen (letterlijk) onveilig (en lawaaierig) konden maken.

Het regende weliswaar (nog) niet, maar echt goed weer was het nu ook weer niet, dus bleven we eerst nog wat in het huisje.  Tijd om rustig te ontbijten, te spelen, oefeningen te doen,...  De vermoeidheid hangt er wel wat in...

We reden toch tot in Gaschurn, waar we eerst broodjes kochten en daarna de lift de berg op namen.  De top zat helaas in de wolken, dus herzagen we ons picknickplan maar snel.  We speelden (Lotte vooral) wel nog een beetje in het avonturenpark, maar gingen snel terug naar beneden, omdat het zo koud was.  Wat een contrast met gisteren!

Dan maar de Silvretta Hochalpenstraße op, waar we vreemd genoeg wél onder de wolken zaten.  Een snelle hap op een bank onder een dekentje en dan naar het winkeltje (voor patches voor op onze rugzak).  Tegen dan was het toch aan het regenen, dus reden we gauw weer naar beneden, boodschappen doen,...

Ondanks de race (wat een lawaai!) geraakten we zonder problemen bij ons huisje.  We speelden een paar gezelschapsspelletjes (Regenwormen en La Cucaracha).  Het regende nog een tijdje, terwijl de motoren bléven ronken.

Na het avondeten speelden we nog wat.  Nadat Lotte in bed lag, maakten we pudding en vulden we het Passenger Locator Form in (verplicht voor wie na 1 augustus terugkomt uit het buitenland).

Reacties

Populaire posts van deze blog

Het einde van de wereld

Galgenul - Tilisuna Hütte