Bielerhöhe

Vandaag trokken we, meezingend met Clement Peerens, naar Bielerhöhe. Tijdens het nemen van de 30 haarspeldbochten beseften we pas wat een prestatie we geleverd hebben toen we naar boven reden met de mountainbike een paar dagen geleden. Tijdens het klimmen genoten we van het landschap.

De Slivretta-stausee.

Boven deden we snel een cache en begonnen we aan een tweede. We dachten dat de tweede ook gewoon aan het meer lag, maar blijkbaar was dat toch niet waar. Voor deze cache moesten we de Bielerkopf beklimmen. Het was een zwaar paadje dat af en toe  zelfs op een beekje leek. Op de Bielerkopf aangekomen besloten we om eerst nog de Bielerspitze te beklimmen. We liepen eerst wat mis, maar daardoor hadden we een schitterend uitzicht (en een panorama van 252 foto's). Daar aten we wat voor we terugkeerden en wel de juiste weg naar de top namen.

Het mooie uitzicht vanop de Bielerspitze.

Op de top hadden we een schitterend uitzicht. We keerden terug en vonden de cache (mede dankzij een andere cacher). Het begon steeds bewolkter te worden, dus keerden we terug naar Gaschurn. 's Avonds aten we een lekkere ovenkaas en probeerden we een panorama van alle foto's te maken.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Het einde van de wereld

Regendag