Zonnewijzers, papaver en boshut

Toen we vanmorgen wakker werden, was het mooi weer, dus we vonden het een goed plan om naar de zonnewijzers te gaan kijken in Weiten (aangezien Wim de zonnewijzers daar enkel maar bij slecht weer had gezien). Deze keer was het niet de schoondochter die de rondleiding deed, en bovendien was er tamelijk veel volk.

Daarna reden we verder naar Armschlag, waar we een wandeling maakten door de bloeiende papavervelden.

Zonnebloemveld.

In het terugkeren, stopten we in Maria Taferl voor een ijsje en om een cache te zoeken (maar die vonden we niet).

Maria Taferl.

Om 16u hadden we met Anton afgesproken aan het hotel om naar de hut te gaan. Marianne was daar al om het avondeten voor te bereiden. Wij kropen alle 4 bij Anton in de auto en reden tot aan de rand van het bos. Vanaf dan gingen we te voet verder door het bos. Onderweg kwamen we sporen tegen van marters, reeën en zwijnen, maar jammer genoeg zagen we geen beestjes (behalve kikkers).

In de hut was het gezellig als altijd. We aten gezellig samen en nadat we in het gastenboek hadden geschreven, keerden we in het donker terug naar de auto. We plukten nog 2 parasolzwammen die we eerder hadden gezien. Die werden voor ons in het hotel gereed gemaakt. Het was toch de moeite waard om in het bos in het donker tussen de bomen te kruipen.

Lekker smullen in de hut van Anton en Marianne.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Het einde van de wereld

Regendag