Geocachen

Vandaag planden we een zware dagtocht vanaf Bielerhöhe, maar toen we opstonden, was het tamelijk bewolkt en dus besloten we maar geen risico te nemen en een dagje te geocachen. 

De eerste cache bracht ons naar Gortipohl. We parkeerden de auto en vervolgens wandelden we naar boven. Helaas bleef onze zoektocht zonder succes, maar we kwamen zo wel langs een leuk paadje. Dat bracht ons verder naar Sankt-Gallenkirch. Daar zochten we alweer tevergeefs naar een cache. We aten in het zonnetje en keerden terug naar de auto.

Geocachen in Gortipohl.

We reden naar Gortipohl om de waterval (17m hoog) te gaan bekijken en een cache te zoeken. Deze keer hadden we meer succes. Andere cachers hadden gelukkig wel de spoilerfoto bij en zo vonden we de doos alsnog.

Waterval in Gortipohl.

De andere cachers hadden ons verteld waar de raadselcache van vanmorgen lag: helemaal niet op de plaats waar we hadden gezocht, maar nu konden we ze tenminste nog vlug doen. 

's Avonds gingen we nog een lekker pizza eten (met parma en rucola). In ons huisje lazen we nog een beetje en brainstormden we over het fotograferen van een analemma (naar aanleiding van een artikel in Interstellarum). Alweer een leuk plan voor de toekomst.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Het einde van de wereld

Regendag