Kräuter en Schruns

Aangezien de weersvoorspellingen er voor vandaag echt slecht uitzagen, besloten we om met de auto naar Satteins te rijden om onze voorraad Kraüter aan te vullen. Langs de ene kant hadden we geluk, want eigenlijk is het winkeltje alleen maar open op dinsdag, vrijdag en zaterdag, maar toch hadden we ook pech, want we werden bediend door de dochter, dus mochten we niet proeven.

Daarna reden we door naar Schruns, waar er een klein marktje bezig was. Na het bezoeken van het marktje, gingen we met de lift naar boven. Helaas gaat de lift maar eens om het half uur en moesten we heel lang wachten. De lift zat eigenlijk veel te vol om comfortabel te zijn en in het midden moesten we overstappen.

De bergen in Schruns.

Boven aangekomen aan het Kapell-restaurant viel er niet veel te beleven, dus namen we de lift om nog hoger te raken. Ook daar moesten we even wachten, want de middagpauze was nog bezig. Maar het was het wachten waard, want vanop de lift zagen we twee marmotjes!

Marmotjes!

Boven was het uitzicht heel mooi, met een mooi dal en een meertje. We zagen daar ook de werken aan de nieuwe lift vanuit Sankt-Gallenkirch. Ik vrees dat ze wel nog wat werk hebben om alles voor de winter klaar te krijgen.

Boven wandelden we nog wat, tot aan de Wormser-hütte, waar we een geocache vonden. Toen liepen we nog wat verder richting een top, maar omdat we de juiste schoenen niet aanhadden, keerden we terug. Af en toe verdwenen de bergen achter de wolken, een leuk zicht!

Uitzicht vanop het hoogste punt van de wandeling.

Beneden wandelden we nog wat rond in Schruns. Daarna reden we verder naar Sankt-Gallenkirch, waar we opnieuw naar de werken keken. Na het winkelen keerden we terug naar het huisje, waar we nog wat in het zonnetje zaten. 's Avonds maakte mijn vrouwtje nog een lekkere Lecho.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Het einde van de wereld

Regendag