Wandeling aan het kasteel van Hartenstein

Vandaag planden we een cache te gaan zoeken bij het kasteel van Hartenstein. Helaas was de gps het noorden kwijt en moesten we proberen met de kaart aan het startpunt te raken. Dat lukte nog tamelijk goed en net op tijd begon de gps toch nog te werken.

De wandeling begon aan een klein beekje, waar we een paar vissen zagen zitten. Na een kleine wandeling zagen we het kasteel. We liepen nog een tijd naast het riviertje, waar we een heleboel vlinders zagen. Af en toe was er een wegje waar we een grot konden bekijken.

Klimmen en klauteren!

Plots moesten we een wegje nemen, waar het enorm steil werd. Af en toe ging het beter als we op handen en voeten kropen, soms waren er kabels waar we ons konden vasthouden.

Uitkijkpunt tijdens de wandeling.

Soms moesten we een ladder opkruipen om nog naar een grot te kijken. Uiteindelijk vonden we alle punten voor de geocache en ook de cache zelf werd tamelijk snel gevonden. Na de cache was het paadje nog eventjes moeilijk, maar al snel werd het makkelijker begaanbaar. Al vlug waren we in Purkersdorf en van daar keerden we terug naar de auto via de weg.

Eén van de grotten

Daarna vertrokken we naar Denk in Weissenkirchen waar we genoten van een welverdiende maaltijd en een glaasje wijn.

's Avonds deden Sara en ik nog een cache in Pöchlarn.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Galgenul - Tilisuna Hütte

Tilisunahütte - Lindauer hütte