Rustige dag

Vandaag gingen we er een rustige dag van maken, maar dan voor echt. We hadden gisteren een energieput (of eerder krater) gemaakt, die we nog niet hadden kunnen opvullen, en bovendien hadden we allebei een pijnlijke (en opgezwollen) poep. Hoe erg kan zadelpijn zijn.

Dat we niet hadden gereserveerd voor het bergontbijt aan de Nova Stoba lieten we niet aan ons hartje komen. We sliepen eerst lekker uit en namen dan ons gerief bij een (brood, eieren met paddestoelen, bergkaas, paprika, salami, feta, ...) en gingen met de gondel naar boven. Daar hadden we dan gezellig met ons tweetjes ons bergontbijt in het zonnetje.

Tegen de tijd dat we terug in de vallei waren, begon het te betrekken en uiteindelijk begon het zelfs te regenen. Niet leuk, maar dat zorgde er wel voor dat onze rustige dag echt een rustige dag werd. En dat de karrenvracht boeken die we mee hadden, eindelijk werd aangeroerd.

Stilaan zijn we aan het bekomen van de zware inspanningen van de voorbije dagen, maar we kropen toch nog eens vroeg in bed.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Het einde van de wereld

Regendag