Piran - Pula

Ook vandaag waren we al een tijdje wakker toen de wekker ging om 9u. We pakten onze spullen in en gingen eten. Ook vandaag was het ontbijt weer goed verzorgd en lekker. Het is toch altijd gezellig om buiten te eten en intussen te genieten van de hagedissen.

Na het eten ging ik al een deel van de valiezen naar de auto brengen. Na het betalen van de rekening, stapten we samen naar de auto met de rest van de valiezen.

Al vlug kwamen we aan de grens tussen Slovenië en Kroatië. Aan de Slovenen voor ons werd er precies vanalles gevraagd en het leek alsof zij hun passen moesten laten afstempelen. Wij konden gewoon doorrijden. Als snel kwamen we in Kanfanar, waar we naar de ruïnes van Dvigrad gingen kijken. We aten eerst wat op de parking en liepen daarna wat rond tussen de ruïnes. De ruïnes waren leuk om te zien en we werden ook nog getracteerd op mooie, grote sprinkhanen en een hoop hagedissen. Sara dacht dat ze een koppel zag waarvan de man een naaktportret van de vrouw aan het nemen was tussen de ruïnes.

Een sprinkhaan in Dvigrad.
Net voor we in Pula aankwamen stopten we in een winkelcentrum om wat inkopen te doen. Ons huisje in Pula ligt heel rustig. We hebben een mooi terras, perfect uitgeruste keuken, mooie badkamer en slaapkamer. Het huisje ligt wat op een heuvel, maar het is maar 5 minuutjes wandelen tot aan de zee. We gingen natuurlijk eens zwemmen, maar het water was toch kouder dan we dachten. Terug in het huisje namen we een douche en begonnen we te koken. Sara maakte lekkere lecho.

Dvigrad.
Na het eten lazen we wat, bewerkten we de foto’s en keken we samen naar de foto’s.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Het einde van de wereld

Regendag