San Simeon - Visalia

Lotte werd pas een eerste keer wakker iets voor 7 uur.  Pas tegen 8 uur kropen we uit bed.  We gingen ontbijten in het restaurantje naast ons hotel.  Voor 8 dollar kregen we een lekker bordje met ei, worstjes, boterhammetjes en rösti.  Na het ontbijt speelde Lotte nog een tijdje in ons hotelkamertje.

Om 10u40 vertrokken we onder een bewolkte hemel (17 graden) richting Visalia.  Het eerste deel van de weg was de weg die we gisteren hadden genomen.  Al snel reden we onder een stralend zonnetje door een grote vlakte, waar ondanks de hitte en de droogte veel aan landbouw werd gedaan.  Volgens onze GPS was de maximale snelheid 55 mijlen per uur, maar de meeste Amerikanen dachten daar duidelijk anders over (ook de vrachtwagenchauffeurs).


Aangezien er echt nergens een parking of een mooi plekje om te eten te bespeuren was, parkeerden we ons bij een winkelcentrum om daar te picknicken in de verzengende hitte (37 graden!).  Een halfuurtje na het eten kwamen we al aan in Visalia.  We konden gelukkig al in onze kamer en toen we daarnaar op weg waren, zagen we een enorm grote vlinder die wel een beetje op een koninginnepage leek.


We haalden alles uit de auto en speelden wat.  Rond 16 uur gingen we zwemmen.  De grond was zo warm dat je onmogelijk kon blijven staan.  We namen een bad en gingen vroeg eten.  We belandden bij een Mexicaan waar Lotte flink frietjes at en wij moeite hadden om onze burritos op te krijgen.

Terug in het hotel ging Lotte rond 19 uur slapen.  Sara las nog wat en ik schreef het reisverhaal.  We kropen ook vroeg in bed.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Het einde van de wereld

Regendag