Roosbeek - Partenen

We waren nog moe toen de wekker om 3 uur afliep. 1 minuutje later stond Lotte al in onze kamer, want ze lag blijkbaar al 2 uur wakker met oogpijn...  Om 3u32 konden we al vertrekken.  De rit verliep vlot en we stopten een eerste keer nadat een irritante vrachtwagenchauffeur de schone slaapsters had wakkergetoeterd.  De GPS liet ons Stuttgart en de Schwäbische Alb vermijden, waardoor we maar eventjes in de file stonden (in Illertissen).

Na onze gebruikelijke stop bij de Indiaan om onze lamscouscous op te smullen, waren we om 13 uur in Gaschurn waar we gingen winkelen in de Spar.  We wandelden nog wat rustig rond (onder andere naar het toerismebureau en Maria Schnee).

Om 14u30 kwamen we aan bij ons huisje in Partenen waar we al werden opgewacht.  Na een snelle rondleiding in het grote huisje laadden we de auto uit.  We wandelden nog wat rond in Partenen.  Het was zweten geblazen, want het is hier heel warm!

Om 17 uur was het tijd om chips te eten en de reisdagboeken te schrijven.  We aten ravioli en na een deugddoende douche kroop Lotte vlug (en vroeg) in bed.  Wij lazen nog wat maar kropen ook al om 20u30 in bed.  Intussen had het al wat geonweerd.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Het einde van de wereld

Regendag