Gaschurn - Roosbeek

Na een verkwikkende nacht in de zachte donsdekens, werden we om 7u30 wakker gemaakt door de wekker.  Nauwelijks een halfuur later waren we gewassen en gekleed, staken alle spullen in de auto en zaten we aan de ontbijttafel.  De hemel was staalblauw, de zon scheen al volop,...  Zo jammer dat we vandaag al naar huis moesten.  Ik had zo graag nog langer van de bergen genoten...

De mevrouw van het ontbijt (die met de gummibeertjes, maar nu met de hartvormige koekjes) was in haar babbel, dus het was ongeveer 9u toen we uit ons zo vertrouwde landschap wegreden.  De Ill ging nog steeds wild tekeer...

De rit naar huis verliep vlot, maar we zagen wel een vreemd accident.  Een tractor had in de wei naast de autostrade blijkbaar iets verkeerd gedaan met een rolleke, dat van de helling was afgerold, de weg op (waar iemand er onzacht mee in contact kwam).

Even na 18u kwamen we thuis, mét frietjes.  Na het eten gingen we nog even wandelen, gewoon om het vakantiegevoel nog even vast te houden...  Daarna laadden we de auto uit, terwijl Lotte haar speelgoed en knuffels herontdekte.

Toen onze kleine avonturier in bed lag, pakten we de valiezen uit.  Na onze Schnaps (om de vakantie af te sluiten) gingen we slapen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Het einde van de wereld

Galgenul - Tilisuna Hütte