Wandelen rond Obergruberhof

Iets voor 6 uur werden we wakker door een enorme regenbui.  De regen viel met bakken uit de lucht en af en toe donderde het hevig.  De elektriciteit viel uit en Lotte kwam bang onze kamer binnen.  Onze schoenen die buiten stonden (onder het afdakje) waren natuurlijk goed nat.  

We stonden rond 8u30 op en om 9 uur werd het lekkere, uitgebreide ontbijt gebracht.  Intussen was het gestopt met regenen, maar het was zo mistig dat we niets konden zien.  Rond de middag klaarde het op, zodat Lotte wat buiten kon gaan spelen.  We aten soep met de rest van ons ontbijt. 

Na de middag vertrokken we aan het huisje voor een wandeling.  Al snel klommen we op een brede grindweg.  Eventjes werd het smal en steil, waarna we weer op een bredere, klimmende weg kwamen.  We passeerden een watervalletje en een riviertje.  

Na een brugje over een tweede beekje, moesten we serieus klimmen.  Daarna kwamen we eventjes op een smal paadje.  Al snel kwamen we weer op de bredere weg, maar nu moesten we een hele tijd dalen.  We passeerden een mooi huisje en iets verder werd het paadje heel smal.  We moesten over en onder boomstammen kruipen en ook eens door een beekje stappen, met natte voeten als gevolg.  Uiteindelijk kwamen we op de weg naar Obergruberhof.  Dat was wel nog 300 meter klimmen, maar eigenlijk ging dat heel vlot.  

Bij het huisje ging Lotte direct spelen.  Wij namen een douche en genoten van lekkere aperitiefhapjes.  We aten ravioli en daarna speelden Lotte en mama nog een spelletjes wie-is-wie.  Toen Lotte in bed lag, startte ik nog een day-to-night timelapse.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Het einde van de wereld

Regendag