La Palud-sur-Verdon

Lotte sliep wat onrustig en begon rond 4u10 te wenen. Natuurlijk de eerste nacht dat we niet alleen in een huisje lagen. Voor één keer mocht Lotte bij ons in bedje. Rond 7 uur was ze opnieuw wakker. We maakten ons klaar, gaven Lotte een flesje en maakten haar middageten al. We hadden nog tijd voor een kleine wandeling voor het ontbijt.

Het ontbijt is hier heel uitgebreid! Zelf gebakken brood, pannekoekjes, verloren brood, vergeperst sinaasappelsap,… Lekker!

Na het ontbijt reden we naar La Palud-sur-Verdon. Daar was een klein marktje waar we wat brood kochten (we hadden nog drie broden, maar die waren we vergeten). Lotte kreeg van haar meter ook nog elfenpantoffeltjes.

De Gorge du Verdon

Vandaag deden we de Route des Crêtes, waarvan we gisteren al een deel in de verkeerde richting hadden gedaan. We stopten op verschillende uitkijkpunten, het ene al mooier dan het andere. Op een bepaald uitkijkpunt zagen we gieren vliegen. We bleven een tijdje staan en zagen de gieren heel dicht overvliegen. Een echte show!

Gieren van heel dichtbij.

We stopten bij een restaurantje (La Maline) waar Lotte haar groentepapje at en wij genoten van een pastis.

De Gorge du Verdon.

We keerden terug naar het huisje waar we rond 14u30 aankwamen. Lotte was heel moe, dus probeerden we haar in bedje te leggen. Wij probeerden intussen te zwemmen, maar Lotte bleef maar wenen, dus haalden we haar maar terug uit bedje. We genoten samen met Lotte van een rustige namiddag bij het zwembad.

Na haar fruitpapje sliep Lotte al snel als een roosje. Wij gingen wat lopen (2,5km stijgen en daarna 2,5km dalen).

De aperitief kregen we buiten, samen met een andere Vlaamse familie. Het avondeten was heel gezellig en opnieuw heel lekker. Na het eten toonde ik opnieuw de sterrenbeelden aan de andere gasten. Het was heel leuk en ze waren heel geïnteresseerd. Het was dus weer tamelijk laat toen we in bed kropen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Het einde van de wereld

Regendag