Rustige dag in L'Enchastre

Na de vermoeiende dag gisteren, hielden we vandaag een rustige dag. We sliepen een halfuurtje langer, namen onze tijd voor het ontbijt en maakten Lotte haar groentepapje.

We vertrokken naar Moustiers-Sainte-Marie, maar het was een echte ramp om een parkeerplaats te vinden. Uiteindelijk vonden we toch een plaatsje op een helling. Toen ik begon te manoevreren en nog ver van de auto achter mij was, ging het alarm van die auto af. Maar blijkbaar ging het alarm van die auto al een hele tijd elke twee minuten af.

Zwempret!

We gingen eten in La Grignotière, net als vorige zaterdag. Na het eten keerden we terug naar L’Enchastre. Daar genoten we van het zonnetje en gingen we met Lotte in het zwembad. Eerste durfde ze enkel op het eerste trapje wat rondwandelen, maar iets later durfde ze ook op het tweede trapje wandelen. Daar zat ze tot voorbij haar buikje in het water. Zolang ze de grond kon voelen met haar voetjes vond ze het leuk. Uiteindelijk lukte het om met Lotte een paar keer het zwembad over te stappen. Lotte greep zich wel goed vast.

Opwarmen van het koude water.

Na haar fruitpapje ging Lotte slapen. Intussen schreven wij het dagboek en repareerden de telescoop. Toen Lotte wakker was namen we nog een douche.

De telescoop met Mont Chiran op de achtergrond.

Tijdens de aperitief kwam Maxim ons zeggen dat er iets verder een everzwijn zat. En inderdaad, een everzwijn zat een mooie show te geven. Na het eten keken we nog naar Saturnus en enkele neveltjes.

Everzwijn bij L'Enchastre.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Het einde van de wereld

Regendag