Regendag in de Tübinger Hütte

We stonden op om 7u15, zodat we nog op tijd waren voor het ontbijt met lekkere warme chocomelk.  Vaak was er buiten niets te zien en het regende vaak hard, dus waren we blij dat we vandaag niet moesten wandelen.  We begonnen dus al direct spelletjes te spelen.  


Toen het iets droger was, gingen we toch naar buiten voor een kleine wandeling.  Tijdens een klein klimmetje zagen we een alpenlandsalamander.  Al snel begon het weer hard te regenen, zodat we kletsnat terug bij de hut kwamen (na 1 kilometer).  


We installeerden ons in het kloppend hart van de hut en dronken er een warme chocomelk met slagroom.  We speelden verder spelletjes en 's middags at Lotte een worstje en wij een Brettle jause.  In de namiddag speelden we maar meer spelletjes:  UNO, regenwormen, carcasonne, mikado en schaak.  Rond 16u15 was Lotte te moe en ging ze een dutje doen.  

Om 18u15 keerden we terug naar de eetzaal om het reisdagboek te schrijven en om een spelletje UNO te spelen.  Om 18u45 kregen we lekkere frittatensoep, knödel met champignonsaus en vanille (of chocolade) pudding.  Na het eten gingen we betalen en kropen we alweer iets na 20 uur in bed.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Het einde van de wereld

Regendag