Roosbeek - Gaschurn

Toen de wekker om 3 uur afliep, waren we nog moe, maar we mochten op vakantie vertrekken!  We waren snel klaar en konden tegen 3u37 al vertrekken.  De gps stuurde ons deze keer niet via Prüm, maar via Aachen, zodat we al tegen 4u47 Duitsland binnenreden.  De twee meisjes lagen toen al diep te slapen.

De rit verliep heel vlot.  Ik zag twee Perseïden.  Lotte werd af en toe eens wakker en vertelde dan hoe mooi de schemering wel was of hoe schattig mama aan het slapen was.  Iets voor 7 uur werd ze wakker en begon ze een boekje te lezen.  Om 7u05 reden we al over de half-weg brug.  Maar mama werd pas 10 minuutjes later wakker en had de brug dus niet kunnen zien.

De rest van de rit was het iets drukker, maar lang hebben we niet in de file moeten staan.  We stopten rond 11u30 bij de Indiaan om de rest van onze lamscouscous op te smullen en moesten pas de eerste keer tanken in de Montafon.  We kochten plankjes in de Käsekeller en gingen inkopen doen in de Spar.  Om 13 uur waren we bij ons huisje.  Gelukkig mochten we al binnen, dus konden we snel onze spullen uitladen.


We reden naar Partenen, waar we de Europa-treppe 4000 wilden beklimmen, maar die leken toch nog gesloten te zijn.  We deden dan een andere wandeling rond de Vermuntstausee en het Rifabekken.  We vonden twee geocaches onderweg.  


Terug in het huisje genoten we van de aperitief.  We aten ravioli en Lotte kroop al om 19u30 in bed.  Wij konden nog een uurtje langer wakker blijven, maar kropen ook vroeg onder de wol.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Het einde van de wereld

Regendag