Sonnblick

Het had deze nacht hard geregend.  Toen we iets na 9 uur uit bed kropen, konden we de bergen niet zien en was onze tuin verborgen in de mist.  We hielden dus een rustige voormiddag.  We lazen wat, ik bewerkte was fotootjes, we losten raadseltjes op, ... Het weer werd heel wat beter en nadat we een zonnewaarneming hadden gedaan, reden we iets na de middag naar Heiligenblut om broodjes te kopen voor de komende dagen. 


Na het middageten reden we naar de parking van het Goldgräbersdorf om richting de Sonnblick te wandelen.  De stevige klim liep over een breed pad met haarspeldbochten.  Gletsjers zagen we vandaag niet, maar we konden wel genieten van het mooie berglandschap.  


Na een mooie waterval keerden we terug via een smal paadje.  Het eerste deel werd duidelijk niet veel gebruikt, want het was moeilijk om het pad te vinden.  We kwamen bij een splitsing en van dat moment was het pad veel duidelijker.  Dit was een echt Lotte-paadje, want hier stapte ze goed door.  Iets na 17 uur waren we terug in het huisje. 


Tijd voor een aperitief, wat lezen, raadseltjes oplossen, reisverhalen schrijven, ...  We namen een douche en aten lekkere pasta.  We speelden nog een spelletje 'stap voor stap' voor Lotte ging slapen.  Wij maakten nog pudding voor het ontbijt morgen en lazen nog wat.


Reacties

Populaire posts van deze blog

Het einde van de wereld

Regendag