Regendag

Het was - zoals te verwachten was op basis van de weersvoorspellingen - slecht weer toen we even na 9u opstonden: vieze wolken onttrokken de mooie bergen aan het zicht en later in de voormiddag zou het ook effectief gaan regenen.  Na ons puddingontbijt werd er dan ook geknutseld, gelezen en gepuzzeld.


Na de middag ruimden we al zoveel mogelijk gerief op en kon de auto - in de droogte zowaar - al worden ingeladen.  Tegen 15u30 vonden we het weer zelfs stabiel genoeg om een wandeling te maken.  We volgden de Alpe Adria Trail deze keer in de andere richting: mooie uitzichten maar veel asfalt, alweer.  Slechts hier en daar was er een smal paadje om te volgen.  Na een dik uur kwamen we weer uit bij ons huisje: tijd voor aperitief!

We pakten al zo veel (en zo georganiseerd) mogelijk in, namen een douche, schreven reisverhalen, losten puzzels op en aten Berner Würstl.

Toen Lotte in bed lag, lazen we nog wat, maar we gingen ook al vroeg slapen.  Toen we nauwelijks in bed lagen, werden we opgeschrikt door gehuil van Lotte: ze stond aan de verkeerde muur te tasten, op zoek naar een klink, en vond de deur van haar kamer niet, ocharme.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Galgenul - Tilisuna Hütte

Tilisunahütte - Lindauer hütte