Valle de Lago - Borrastre

Aangezien we vandaag meer dan 600km moesten rijden, hadden we de wekker gezet om 8u.  Toen was het nog aangenaam "fris", maar lang zou dat niet duren...

Even na 9u zat alles en iedereen in de auto en konden we op weg, met een korte stop bij de bakker.  Na het eerste bochtenwerk kwamen we op een brede weg door de "beestjesvallei", waar we deze keer maar liefst 24 ooievaars, een reiger en een ree zagen!


Toen we stopten om te eten, moesten we wel uit de auto en viel de warmte echt op ons.  Het zou niet lang duren tot de thermometer 40°C aanduidde.

Ongeveer een halfuur rijden van het nieuwe huisje stopten we (na enig zoekwerk) bij de Carrefour in Jaca.  We keken onze ogen uit!  Na een weekje zonder deftige winkel leek dit wel het paradijs.

In Borrastre moesten we wel even zoeken naar het huisje, omdat Waze en Google Maps er andere ideeën om nahielden.  Bleken we toch de eerste keer (min of meer) goed gezeten te hebben!

Na een korte rondleiding maakten we de auto zo snel mogelijk leeg en gaven we al onze spulletjes een plekje.  En dan: kalmaan!  Rustig douchen, aperitieven, koken, eten,...  Toen we nog wilden gaan wandelen, kregen we nog groenten en eieren toegestopt van de eigenares.  Ook hier is het erg warm volgens de locals.


Daarna stopten we Lotte in bed en lazen wij nog wat.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Galgenul - Tilisuna Hütte

Tilisunahütte - Lindauer hütte