Borrastre - Lleida via Monasterio de San Juan de Peña

De wekker zong ons wakker om 8u30.  Na het ontbijt ruimden we alles op en stopten we alles in de auto.  Lotte werd nog platgeknuffeld door de eigenares voor we vertrokken richting Jaca.  We tankten bij de Eroski (naast de Carrefour) en reden toen voort naar het klooster van San Juan de Peña, over een bochtig wegje waar de maximumsnelheid 30km/u was.


Gelukkig waren er veel bomen op de parking, zodat de auto in de schaduw kon staan.  We wandelden voorbij het nieuwe klooster, naar het kapelletje van San Voto en dan verder naar het uitzichtpunt waar we het oude klooster konden zien.  


We wandelden voort naar het oude klooster, al was dat niet zo een goed idee om dat op onze sandalen te doen.  122 trappen en heel wat haarspeldbochten later, zagen we het mooie oude klooster tegen (en onder) een grote rots.  Prachtig!


We keerden terug naar de auto en probeerden terug naar de Carrefour te rijden.  Door wegenwerken zagen we eerst 4 keer hetzelfde rond punt, maar uiteindelijk konden we toch een echte jamón Iberico gaan kopen.

We reden terug naar Fiscal (op 2 kilometer van ons vorige huisje) en omdat we nergens een parkeerplaats met schaduw vonden, aten we maar in de auto. 

Om 17 uur kwamen we aan in Lleida.  Onze auto kan in een lekker frisse ondergrondse parking staan en al onze spullen konden met de lift naar boven.  Nadat we geïnstalleerd waren, genoten we van een aperitief en schreven we de reisverhalen.  We aten lekkere pasta en Lotte kon eindelijk nog eens tamelijk vroeg naar bed.  Wij lazen nog een hele tijd, maar kropen ook vroeg in bed.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Het einde van de wereld

Regendag