Bahía Drake

We werden vanmorgen rond half zes gewerkt door een troep aapjes, waarschijnlijk die van gisterennamiddag.  Even later stonden we op, omdat we wilden gaan kijken of de snorkeluitstap naar Caño Island zou doorgaan, maar er was niemand.  We kregen van Yami een copieus ontbijt: een bord fruit (banaan, watermeloen, ananas en papaya) en een omelet.  Tegen de tijd dat de "rice and beans" op tafel stonden, hadden we al lang geen honger meer.

"Room with a view", heet dat. 

Omdat de snorkeluitstap eventueel om 7u kon beginnen, keerden nog 'ns terug.  Er was nog steeds niemand te zien, dus besloten we maar om een wandeling te maken.

Bahía Drake

Onderweg kwamen we vooral veel hagedisjes tegen, maar jammer genoeg geen aapjes of zo.  Dat wandelen ging trouwens aan een slakkengangetje.  Het is hier zo warm en vochtig dat zelfs de inwoners van Bahía Drake erover klagen.  We kwamen ook nog het Duitse gezin tegen, waarmee we gisteren die hobbelige boottocht maakten.

Nadat we terug waren van onze wandeling, wandelden we nog door tot in het dorpje.  We gingen naar de twee supermarktjes, niet omdat we iets nodig hadden, maar omdat we de koelte wat wilden opzoeken.

Ctenosaurus.

Terug in Casa Horizontes, bezweet en uitgeteld, legden we ons op bed met de ventilator aan en vielen we in slaap tot we alweer gewekt werden door een aapje.  Hoewel we ons aanvankelijk eerder versuft voelden, had onze siesta toch deugd gedaan.

Daarna zetten we ons op het terras om foto's over te halen op de computer en te benoemen, nu we ons de namen van de dieren nog min of meer herinneren.  Gelukkig hebben ons twee goede natuurgidsen over Costa Rica aangeschaft.

Tegen 15u gingen we naar onze gids voor Corcovado, Kenneth, voor de last-minute info voor morgen, en nog eens naar de supermarkt om veilig water in te slaan en voor een zak chips (om onze zouten weer aan te vullen).

In Casa Horizontes genoten we nog van het mooie uitzicht vanop het terras en van een verfrissende douche.  We hadden er gisteren na de nachtwandeling beter ook één genomen, want het deed ongelooflijk veel deugd.

's Avonds genoten we nog van een candlelight diner onder ons tweetjes en daarna kropen we al vroeg in bed.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Het einde van de wereld

Regendag