"Luie" dag in Langoëlan

We sliepen lekker uit en na het ontbijt puzzelden we gezellig.  Niet dat het slecht weer was, nee, we hadden gewoon zin in lekker niks doen.  Kort voor de middag ging ik een uurtje lopen (het is hier ook niet plat!), met een lekker stukje single track door het bos.  Heerlijk!  Toen ik terugkwam, trof ik mijn schatjes aan in de tuin, met de rolmeter, want ze waren aan het petanquen.  Eigenlijk ontbrak enkel de pastis.

Na een picknick in de schaduw, ging Wim lopen, terwijl Lotte en ik met de knuffels speelden.  Ik moest soms doen alsof ik sliep en ik moet toegeven dat het soms moeilijk was niet helemaal in mijn rol op te gaan...

Toen Wim terug was, gingen we een frisse duik nemen in het zwembad, waar we een kruising speelden tussen waterpolo, handbal, tennis (maar dan met van die grote plankjes om mee te drijven) en ongetwijfeld nog een aantal andere, minder bekende sporten.

Na onze douche begonnen we stilaan met valiezen inpakken en de auto inladen, want morgen hebben we een lange rit voor de boeg...

Na het avondeten staken we Lotte in bed, maar even later ontdekten we buiten een kruipende vleermuis, waarvoor we haar weer even uit bed haalden.  Van zo dichtbij hadden we immers nog nooit een vleermuis gezien.

Nadat het beestje rustig was weggevlogen, kroop Lotte opnieuw in bed, nog vol bewondering.  Wij laadden verder in en lazen nog wat.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Het einde van de wereld

Regendag