Afkoelen in de Gorge de la Méouge

We sliepen tamelijk lang uit en nadat we hadden ontbeten buiten op het terras, maakten we ons klaar om naar de Gorge de la Méouge te vertrekken.  We stopten bij de bakker in Revest-sur-Bion en reden over de Col du Négron.  Er leek niet veel water in de Méouge te staan.  We parkeerden ons op een kleine parking en zaten al snel aan de Méouge, waar we genoten van een picknick.

Daarna gingen we in het verfrissende water, waar de vissen zoentjes gaven aan onze voeten.  Mama genoot van het water en Lotte en ik spetterden elkaar nat.

Rond 15 uur reden we verder naar de hoofdparking van de Gorge de la Méouge (5km verder), maar daar was het zo druk dat we toch maar doorreden.  We keerden terug via Sisteron.  Terug in het huisje genoten we van het mooie weer.  

Lotte kroop rond 19u30 in bed.  Daarna ging ik nog lopen.   Het is hier echt niet plat en veel van de beklimmingen waren op losse stenen, zodat ik echt geen grip had.  Intussen was het wat bewolkt geworden, zodat we niet konden waarnemen.  We namen een douche en maakten nog een Japanse puzzel in bed.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Het einde van de wereld

Regendag