Sains - Langoëlan

Aangezien we om 11u uit het huisje moesten, hadden we de wekker maar gezet om 9u, zodat we rustig de tijd konden nemen om te ontbijten en de auto in te laden (in in Lotte haar geval: te schommelen en haar reisdagboekje te vullen).

We reden naar het strand Les Rosaires, dat helaas een stuk toeristischer was dan de stranden van de voorbije dagen.  Maar er was méér dan plek genoeg om ons picknickdekentje te spreiden op een droger stuk zand.  Hier lagen veel mooie schelpen, die we toch écht niet konden laten liggen (allez, ik toch niet).


Na een paar uurtjes schelpen zoeken, zandkastelen bouwen, picknicken, pootje baden,... reden we naar Langoëlan, waar we even na 16u toekwamen.

Na de rondleiding door ons yurt-achtig huisje, laadden we snel de auto uit en haastten we ons naar het zwembad.  We realiseerden ons dat we de zonnecrème bij het zwembad van het vorige huisje hadden laten staan.  Spijtige zaak met zo'n brandende zon (morgen naar de winkel dus!).


We speelden met de bal en plankjes in het zwembad en probeerden Lotte nog wat te leren zwemmen.  Ze maakt flink vorderingen!  Maar toch maar niet te lang in de zon blijven!  Het is hier echt wel warm en de zon brandt!


We namen uitgebreid de tijd om te aperitieven en te eten.  Daarna klom Lotte haar trapje op om te gaan slapen.  Wij lazen nog wat en kropen dan ook in bed.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Het einde van de wereld

Regendag