Castiglione Messer Raimondo - Gries am Brenner

Omdat we een lange rit voor de boeg hadden, stonden we al om 7 uur op.  Tegen 8u15 hadden we ontbeten, de afwas gedaan, de laatste dingen ingepakt en zelfs al een zonnewaarneming gedaan en konden we vertrekken op de Strade Bianche.  We reden nog een hele tijd op de smalle, kronkelende wegen voor we op de autosnelweg kwamen.  

We zagen al snel de zee, maar zo een 40 kilometer voor Imola stonden we steeds vaker in de file.  We verloren zeker een uurtje en de file was pas voorbij toen we een auto, met daarachter drie politiewagens, op de pechstrook zagen staan.

De rest van de rit verliep tamelijk vlot, zodat we om 17u45 bij ons huisje in Gries am Brenner stonden.  We werden hartelijk welkom gegeten.  Lotte ging dadelijk buiten spelen en kennismaken met de twee meisjes en de vier konijntjes, terwijl wij een Obstler kregen aangeboden.  


Nadat de auto was uitgepakt, reden we iets terug naar een hotel/restaurant, maar er was geen plaats voor ons (en echt vriendelijk waren ze er eigenlijk ook niet).  Via Google Maps reden we naar een ander restaurant, maar dat was gesloten.  Op weg naar een volgende optie kwamen we nog enkele gesloten of afgebrande restaurants tegen.  Gelukkig was Pizzeria La Trattoria wel open en konden we zelfs een tafeltje krijgen.  De bediening was niet echt snel, maar de pizza was wel lekker.  

Terug in het huisje belden we naar moemoe om haar een gelukkige verjaardag te wensen.  Daarna ging Lotte slapen en genoten wij van een badje.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Galgenul - Tilisuna Hütte

Tilisunahütte - Lindauer hütte