Anguillara Sabazia - Calcata - Pompeï

Nadat we om 9 uur uit bed kropen, ons gewassen hadden en ontbeten hadden, begonnen we alles in te pakken en in te laden in de auto.  We namen nog eventjes de tijd om naar de zon te kijken voor we vertrokken naar Calcata.


We vonden al snel een (gratis!) parkeerplekje.  We wandelden nog  even richting de oude stad en hadden al snel een mooi uitzicht op de stad bovenop de rotsen.  Na een klein wandelingetje door de smalle straatjes van het gezellige stadje, daalden we nog op een steil paadje af naar een brugje over het beekje.  Ik had gehoopt dat Calcata van aan het brugje mooi te zien zou zijn, maar dat viel tegen...


We keerden terug naar de auto, stopten iets verder om brood te kopen en stopten op de eerste parking op de autosnelweg om te eten.  Het was er zo heet dat we binnen in de auto (met de airco aan) aten. 


Om 16u30 kwamen we aan in Pompeï, waar we verwelkomd werden door een mevrouw met haar twee persoonlijke tolken.


Nadat we alles hadden uitgeladen ging ik lopen in de hitte en in de drukke stad.  Daarna ging mijn vrouwtje lopen.  Na een douche wandelden we naar het centrum (met mooie kerk) om lekker te eten in een restaurantje.  Toen we rond 22 uur terug waren, was het al pikdonker en tijd voor Lotte om in bed te kruipen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Het einde van de wereld

Galgenul - Tilisuna Hütte