Posadas - San Ignacio

De wekker stond om 8 uur, maar Lotte kwam ons al een kwartiertje vroeger wakker maken.  We pakten alles in en aten lekkere boterhammetjes met choco.  Om 9u15 vertrokken we opnieuw richting het centrum om onze auto op te pikken.  Met behulp van tien kleine visjes (die naar de zee gingen) waren we om 10 uur al bij het verhuurkantoor.


Daar kregen we een uitgebreide uitleg over de auto.  Vlot keerden we terug naar het hotelletje.  De eigenares deed nog een hele tijd een babbeltje met ons.  Om 11 uur vertrokken we richting San Ignacio.  Eens we Posadas uit waren, konden we goed doorrijden.  Er waren wel een heleboel wegenwerken onderweg.



In San Ignacio reden we al snel op een breed aarden weggetje voor de laatste 4 km.  We passeerden Club Rio, waar we wat overtuigingskracht nodig hadden om voorbij de bewaker te komen.  Om 12u20 waren we bij ons huisje.  We werden verwelkomd en kregen een rondleiding door het mooie huisje in het midden van de bossen, vlak bij de rivier.


We aten en rustten een beetje en stapten toen naar de rivier.  We zagen wel honderd vlinders.  We stapten nog wat verder en Lotte trapte met haar voet in het water / de modder.



We keerden nog eens terug naar San Ignacio om boodschappen te doen.  We leerden dat we als 'vreemdelingen' geen SIM-kaart kunnen krijgen.  Geen internet dus de komende dagen.



Terug bij het huisje aten we pasta.  Toen het om 19 uur al pikdonker was, kroop Lotte in bed.  Wij lazen nog wat.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Het einde van de wereld

Regendag