Zion Mountain Lodge - Moab

We hadden de wekker niet gezet, maar toch waren we al iets na 7 uur wakker.  Na ons ontbijt en het inladen van de auto gingen we uitchecken.  Al snel reden we op de 89 richting Bryce National Park.  Maar deze keer reden we verder door naar Panguitch.  Daar maakten we snel een koekjesstop.  

Niet veel later reden we de Interstate op, waar we 80 mijlen per uur (ongeveer 130 kilometer per uur) mochten rijden.  In Richfield reden we eventjes de stad binnen op zoek naar een winkel.  Na een tijdje zoeken, kwamen we bij een Walmart, een enorm grote winkel waar je echt alles kan kopen. 


We reden nog 100 kilometer verder waar eindelijk een parkeerplaats was op de autosnelweg.  We aten daar en kochten twee kettinkjes bij de Indianen die daar enorm veel juwelen hadden uitgestald.  


De laatste 200 kilometer liepen voor het grootste deel over de Interstate.  Lotte viel al snel in slaap en mama zag een coyote.  Om 16 uur kwamen we eindelijk aan in Moab, na een rit van 500 kilometer.  We tankten en na het inchecken en uitladen van alle valiezen was het al snel laat.  Lotte maakte in de kamer een trein.  Na wat gezeur knipten we haar nageltjes en kropen we in bad.  

We stapten naar de Mexicaan, waar Lotte al snel per ongeluk een beker water omstootte.  Gelukkig was mama maar een beetje nat.  We deelden een grote schotel en een grote margharita.  Lotte at bijna niets van haar schoteltje, maar wou wel een 'pannenkoek' van ons.

Na het eten kroop Lotte snel in bed.  Ze bleef wel nog een tijdje praten voor ze in slaap viel.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Het einde van de wereld

Regendag