Mistige dag op Senja

Lotte sliep opnieuw tot 8u30.  Toen we buiten keken, zagen we dat de wolken heel laag hingen, zodat we niet zo veel konden  zien.  Na het ontbijt bleven we dus eerst nog eventjes in ons huisje.  We puzzelden wat en begonnen aan de timelapse van gisteren.


Rond 11u vertrokken we met de auto naar de andere kant van het eiland, hopend op een beter zicht. We stopten bij een uitkijkpunt over een meer in Bergsbotn.  Het uitkijkplatform golfde op en neer, Lotte haalde haar hartje op en liep de “heuveltjes” op en af.


We stopten een tweede keer bij een uitkijkpuntje bij de zee.  Daar legden we ons picknickdekentje neer op een grote steen en aten we boterhammetjes met “rekesalat”.  Het zicht was nog altijd niet beter en dat was wel een beetje jammer.

Toen we net terugkeerden, zagen we aan de kant van de weg een beestje zitten (een lemming?).  We stopten nog in de Joker en keerden terug naar ons huisje.  Daar maakte mama lekkere pudding.  Lotte tekende en ik werkte de timelapse af.  We hielden nog een rustige namiddag.


Rond 17u probeerden we nog een geocache te vonden, maar dat werd helaas geen succes.  We aten “pytt i panne”, puzzelden en tekenden nog wat met Lotte en namen nog een douche.  Lotte ging rond 20u slapen.  Bij gebrek aan bergen keken wij naar de vele kwallen en visjes in de zee.  We aten nog een pudding en keken nog een filmpje.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Het einde van de wereld

Regendag