Malangen

Iets na 1u ging de telefoon: alarm in ons huis... Gelukkig was het vals alarm, maar we sliepen toch iets minder goed. Gelukkig maakte Lotte ons pas wakker om 8u15. Perfect op tijd dus voor het ontbijt dat pas vanaf 9u kon.


Na het ontbijt trokken we onze warme kleren en muts aan voor een wandeling die in de buurt van ons huisje zou moeten beginnen. We liepen over het ganse domein en daarna via de grote weg terug. Pas helemaal op het einde zagen we de eerste pijltjes van de wandeling. We hadden het intussen al zo koud gekregen dat we terug naar het huisje stapten.


Daar speelde Lotte een hele tijd. Wandelen is wel leuk, maar misschien heeft ze het spelen soms toch wat gemist. Het weer werd intussen veel beter, dus konden we buiten op het terras, uit de wind, genieten van het uitzicht en het zonnetje.


We aten veel (onder andere lekkere pudding) en dronken veel water, zodat de meeste van onze restjes op waren. Wij pakten de valiezen en maakten een timelapse.


Na het avondeten (eerst lekkere garnaaltjes, daarna Pytt i Panne) gingen we nog wat wandelen. We zagen dicht bij ons huisje al een pijl voor de wandeling die we deze morgen probeerden te doen. Verder dan de zee zijn we niet geraakt. Lotte (én mama én papa) amuseerde zich met het werpen van stenen in de zee.


Na de wandeling namen we nog een douche en staken we Lotte rond 20u in bed. Wij pakten nog verder in en genoten van de mooie kleuren bij de zonsondergang. Na een filmpje kropen wij ook in bed.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Het einde van de wereld

Regendag